top of page

Blessed - Juni 2018

Een gezegend wezen, dat ben ik. Gaandeweg heb ik nieuwe mensen leren kennen, waarvan ik van een aantal ook fijn afscheid heb gekozen. Ik mag kiezen, welke weg ik wil bewandelen. Dat heeft niks met ratio te maken maar alles met gevoel. Een aantal mensen gaan al zoveel jaren mee, maar er is steeds weer die afstand die ons dichter bij mekaar brengt. Eventjes afstand nemen om dan weer verder te gaan.

Ik ben echt heel selectief geworden in de mensen waar ik mee omga. De tijd is kostbaar en dus besteed je hem beter goed.

De balans is er steeds weer.

Jonge mensen die me de energie geven om ook weer nieuwe dingen aan te pakken.

Oudere mensen die een jonge ziel hebben en me met hun wijsheid de weg wijzen.

Een flinke basis met twee totaal verschillende ouders die steeds weer de balans aangeven.

Ik heb een coach die me niet begeleid voor het geld maar voor de mens die ik ben. We zien mekaar niet vaak maar hebben we dagelijks contact. We groeien samen en verbazen er ons steeds over dat we vaak in dezelfde fase zitten.

Een schat aan reisvrienden, meestal anglofiel getint, die het mogelijk maken om te genieten van de dagen overzee en die éénzelfde passie delen. Tel daarbij een reisgids die niet te vervangen is en je hebt een combinatie die niet te weerleggen is.

Ik ben een gezegend wezen, dat nog meer zijn intuïtie mag volgen. Meer gaan voor wat er echt toe doet in dit leven en nog meer kiezen voor mezelf zonder egoïstisch te zijn. Er zijn voor anderen die de moeite waard zijn is een mantra .

Een gevoel van ondersteuning van degenen die de brug zijn overgestoken, grootouders en vrienden, die ik nooit zal vergeten en die wanneer het moeilijk wordt, er steeds zijn voor mij. Kleine signalen die heel groot binnenkomen.

Als ik terugkijk is het bijzonder wat er ligt, maar als ik vooruit kijk is er zoveel meer dat komen gaat.

Allemaal dingen die ik zelf mag beslissen.

Blessed.

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page