top of page

BK Veldrijden - januari 2023

Wat een gedoe rond het BK veldrijden van vorig weekend.

Laat me duidelijk zijn : ik ben geen fan van Sweeck of Vanthourenhout noch van Iserbyt. Dus ik keek zondag met open vizier.

Nee, ik ben niet eerlijk. Het maakte me niet uit wie won, enkel die laatste niet. Zijn persoonlijkheid kan mij niet boeien. De schuld ligt altijd bij iets of iemand anders. Het werd dan ook al snel duidelijk dat de driekleur geen haalbare kaart voor Eli(ke) zou worden.


Voor mij waren ze even sterk Sweeck en Vanthourenhout. Het was een strijd zij aan zij. Eigenlijk best een mooie koers. Ik zou ze eigenlijk allebei wel eens persoonlijk willen leren kennen zodat ik zelf een idee kan vormen van wat er tussen die twee renners speelt. Is Sweeck "nen bleiter" zoals velen beweren of is Vanthourenhout "een tweezak" die de onschuld predikt maar onderhuids toch een vies kantje te verbergen heeft. Of er nog andere zaken spelen is niet duidelijk maar het ligt er vingerdik op dat de ene de andere het licht in de ogen niet gunt.


Feit is : dat maak je met de grote twee niet mee. WvA en MvdP strijden als echte kampioenen maar zullen altijd het respect voor mekaar bewaren. Daarom is het ook duidelijk waarom ze zo populair zijn. Diep binnenin willen we toch ook dat we zelf met respect worden behandeld. Laat dat "mekaar afmaken" toch eens achterwege en laat zien was je zelf aan crosstalent in huis hebt.


Remeber "the vod"? Wout reed door en won. That's the spirit.


P.S.: de echte Belgische Kampioen, die trainde in Spanje.

コメント


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page