top of page

Rollercoaster - April 2022

Laten we zeggen dat dit jaar helemaal niet saai begonnen is. Na de toezegging van de solotentoonstelling kwam er ook nog een nieuwe job uit de bus vallen. Jawel, jawel na al die jaren ploeteren en niet je draai vinden in de jobs waar ik in zat, valt nu

opeens de puzzel op z'n plaats. De stukjes blauwe lucht die allemaal identiek op mekaar leken, krijgen nu hun juiste adres.


Het is fijn gewaardeerd te worden en te voelen dat je echt iets kan betekenen. Ik heb er altijd in geloofd en ook die boodschap de kosmos ingestuurd. Het zou komen, de job waarin ik me goed voelt en die perfect bij me past. Zo geschiede.


Ondertussen zitten de eerste twee weken erop en kan ik alweer zelfstandig aan de slag. Het is toch steeds weer wennen de eerste dagen want er komt zoveel nieuwe informatie op je af. Weer opnieuw beginnen, altijd weer opnieuw. Daar tegen over blijf je wel alert en mag je heel veel extra dingen ontdekken. Blij met het parcours dat ik de laatste 35 jaar mocht gaan. Mijn werk in het callcenter het vorige jaar was de perfecte opwarming voor de job die ik nu mag doen.


Hier zit een gelukkig mens. Zie je me blinken?


Een oprechte dankjewel voor iedereen die met me meeloopt. Ouders, vrienden, collega's van het callcenter en nieuwe collega's in de dokterspraktijk. Het is ongelofelijk fijn te voelen dat jullie er zijn. En uiteraard mijn engelbewaarders die altijd al wisten dat het goed zou komen.

Comments


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page