top of page

Call Center Toppers - Juli 2021

Eind april startte ik m'n eerste shift in het callcenter voor vaccinatie Turnhout/Weelde. Het was in het begin even zoeken en aftasten maar al gauw merkte ik dat ik deze halve dagen enorm ging waarderen. Het verder helpen van mensen aan de telefoon in de zoektocht naar hun vaccinatie blijft boeiend maar het zijn vooral de andere collega's vrijwilligers die het werk aangenaam en verrassend houden.


Ondertussen zijn er bijna vier maanden voorbij en hebben we allemaal ons plekje gevonden in de groep. We mogen ook allemaal onszelf zijn want karakters zijn er genoeg. Als er een moeilijk telefoontje wordt beëindigd kunnen we bij een luisterend oor terechtom ons verhaal te doen maar er wordt vooral veel gelachen en gepraat.


Voor het eerst in heel lange tijd voelt werk (ook al is het op vrijwillige basis) niet meer aan als iets dat "moet" maar iets dat heel graag"mag". Een verademing. Het is voor velen onder ons dan ook enorm jammer dat dit niet kan blijven duren. Nee, we willen heel graag dat de Covid tijd een einde neemt maar we zullen deze bijzonder intense periode ook koesteren.


Allemaal samen in de boot en varen alsof je leven ervan afhangt. Iedere dag weer andere voorwaarden en updates. Iedere keer weer een zucht en een schaterlach voor zoveel nieuwe informatie.


Onze callboys met Leon aan het hoofd

Onze gele trui en ploegbaas Simonne.

Mensen die voor altijd een plaats hebben in mijn hart.


Wat begon als een pandemie met veel angst, isolatie en voorzichtigheid, groeide uit tot een warme groep waar er plaats is voor ieder individu en waar iedereen zichzelf kan zijn met een lach en een traan.


Dankbaar voor zoveel good vibes.

Dankbaar voor zoveel leven en zoveel warmte.

Dankbaar voor ieder van jullie.


Comentarios


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page