top of page

Message in a Bottle - Maart 2017

Hebben jullie dat ook? Het droombeeld van jezelf in een situatie of functie waardoor je helemaal gelukkig wordt?

Iets dat je jezelf voor ogen houdt omdat dat het gene is wat je jezelf toewenst?

Ik geef toe dat er dat voor mij heel lange tijd was. Een fotografe uiteraard. Iemand die het beeld met het woord mocht combineren.

Een goed gesprek met een gast en daarna een mooi portret helemaal in functie van dat gesprek.

Eind vorig jaar heb ik dat ook opgeschreven. Ik wil de woorden niet exact reproduceren want dan wordt het veel te persoonlijk

maar de essentie zat er wel. Ik dacht in een richting en kon met die gedachten ook een gevoel neerzetten. Daar wou ik naartoe.

De woorden werden gewoon neergeschreven met het "message in a bottle" idee. Ik stak de boodschap in de figuurlijke fles en liet het ronddobberen op zee.

Ondertussen zijn de voorbesprekingen begonnen voor iets helemaal in die richting. Het voelt als : ja uiteraard want ik schreef het neer.

Maar toch is het ook zo ongelofelijk onwezenlijk. Het feit dat ik het allemaal zelf in gang heb gezet, zonder hulp van wie of wat dan ook, maakt het nog veel sterker. Dit ben ik, dit was mijn droom voor mezelf en ik maak 'm waar.

Het gevoel van als je iets echt wil, dan moet je er gewoon voor gaan. Met wat geduld en doorzettingsvermogen kom je echt een heel eind.

Nu is het gewoon spannend. Ik stap in een wereld die ik niet ken.

De voorbereidingen zitten in een laatste fase en ik stuiter als een ping pong bal. Het kan nu niet snel genoeg gaan. Ik wil het weten, ik wil het ervaren, ik wil het voelen en ik wil het vooral meenemen in m'n hart en ziel. Er staan een aantal mensen vlak naast me. Ze kennen de vragen die ik mezelf heb gesteld. Een kleine groep mensen die ik heb deel gemaakt van dit project. Ik hoef het niet van de daken te schreeuwen. Het zal zijn weg vinden in de wereld.

I send an SOS to the world, I hope that someone get's my...

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page