top of page

Pop Up Live - Juli 2015

In de wintermaanden wist een lieftallige collega me te vertellen dat er voor 2015 geen Vlaanderen Muziekland meer gepland stond. Te weinig budget om een muziekprogramma van eigen bodem te maken. Groot was dus de verbazing toen Pop Up Live ten tonele werd gebracht en we net als vorig jaar zij aan zij frontstage staan.

Er was twijfel van mijn kant. Ik ben niet zo Vlaamse muziek gericht dus mijn motto was, bekijk het allemaal een beetje bij de eerste opname en dan zien wel verder. Lommel was heel aangenaam. Een aantal internationale artiesten werden aan de line up toegevoegd en dat is toch een echte meerwaarde. Het weer zat reuze mee en de collega’s waren als vanouds uitermate gezellig. We zien mekaar niet zo vaak dus er is veel te grappen en te grollen deze zomer.

Eerste opname onder een stralende zon en ook in Aalst werd het mooie weer bovengehaald. Het was genieten van een klassieke Udo, een oerdegelijke Scabs en een songfestival deelnemer die helemaal nieuw was voor ons. Dan schiet je uiteraard bijzondere plaatjes. Antwerpen heb ik overgeslagen. Een mens mag (moet) keuzes maken in het leven. Maar in Tielen en Boortmeerbeek ben ik uiteraard weer van de partij. Of de verre verplaatsingen naar Roeselare en Nieuwpoort worden aangedaan, wordt vooral beslist door de line up voor die dagen. Een lange rit mag maar moet wel de moeite waard zijn. Uiteraard sluiten we af in Mol, weer lekker dichtbij.

Er zullen dus heel wat kleuren en plaatjes op het fototoestel plakken. Mogen we ook nog een paar weken goed weer bestellen? Dat geeft iedere opname toch weer dat streepje extra. Het wordt sowieso weer een mooie zomer in goed gezelschap en al toerend door ons Vlaanderenland.

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page