top of page

Ladies of Soul - Februari 2015

Om de maand af te sluiten,stond er nog een concert in de Lotto Arena gepland. Natalia nodigde haar Nederlandse vriendinnen, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer uit om samen met haar het Antwerpse publiek te vermaken.

Globaal ben ik het helemaal eens met de recensie die concertnews.be schreef. Het was een kleurrijk spektakel en de dames waren schitterend gestyled. De choreografie was echter heel erg rommelig en veel verder dan wat achter en door mekaar lopen, zat er niet in. Natalia moest helemaal niet onderdoen voor haar Nederlandse companen. Ze wordt dat ook duidelijk door het thuispubliek op handen gedragen. Het gejoel en geklap ging telkens qua decibels de hoogte in als zij de eerste stem voor haar rekening nam. Het was een voorrecht (vertelde ze het publiek) dat ze “I can’t make you love me” mocht zingen in het goede gezelschap van Candy Dulfer. Candy speelde in een vorig leven nog bij His Royal Highness Prince. Het was een geslaagde versie maar haalde nooit de klasse van het orgineel (Bonnie Raitt) of de emotionele cover door George Michael.

De medley’s waren vaak een bloemlezing van te veel songs. Nog vooraleer je mee was (oh ja dat is deze song) sprongen de dames al naar een volgende horde. Het is dan ook niet te verwonderen dat er een record aantal liedjes de revue passeerden.

Deel 1 : Ouverture- Up till now- Bang bang- Upside down- Medley (Soul with a capital S, Sex machine, Gonna have a funky good time)-If I were your woman / Midnight train to Georgia - Medley (Mr. Big Stuff, Ain’t nothing like the real thing, Let’s stay together- My guy / My man, I’m a soul man, Stop in the name of love- Chain of fools -I say a little prayer- THINK)- Through the fire- I can’t make you love me-Stay with me- Medley (At last -Where do broken hearts go -So amazing- Redemption song -Man’s world- What’s going on -Signed sealed delivered -Crazy in love)-Medley (Let’s get it on- Wiggle wiggle - Push it, Jump jump -This is how we do it - Can’t touch this -Blurred lines -Lady Marmalade)

Deel 2: Uptown funk- This girl is on fire -Crazy on you / Crazy / Who runs the world -The way we were- One day I’ll fly away -I’ll be there - Risin’- Medley (Oops upside your head -I’ve got the power, Don’t you worry about a thing -Get down on it – Vibe - Forget me nots - Always there -1999- I wanna dance with somebody - Ladadie ladada -Am I wrong -A deeper love -Rather be- I feel for you – Firework -We found love -Working day and night)- Proud Mary

Bis: You are everything - Love never felt so good

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page