top of page

Fotografie - December 2014

Toen ik in 2010 door een reorganisatie een eind kon maken aan mijn fulltime kantoorjob, was het mijn droom om fotograaf te worden. Al gauw maakte de VDAB me duidelijk dat dit een “no-go” was. Met mijn huidige diploma kwam ik niet in aanmerking voor een herscholing. Ik kon best weer naar school gaan maar dan verloor ik al mijn inkomensrechten. Dat was niet de bedoeling. Een tijdlang heb ik mijn droom opgeborgen. Niet dat ik niet meer fotografeerde, integendeel, maar de droom om professioneel iets helemaal anders te kunnen doen, leek mijlenver weg.

Ondertussen zijn we eind 2014 en ben ik blijven investeren in de dingen die me gelukkig maken. Dit jaar is er weer heel wat in beweging gebracht wat betreft het plaatjes schieten. Een huwelijksdag kleuren, een foto voor een nationaal weekblad, een fanreis in beeld brengen, een tienerverjaardag als achtergrond en een Belgisch Kampioene voor de lens. Teveel om op te noemen. En die droom? Die kwam weer iets dichterbij. Als kers op de 2014 taart, maakt www.carinegoris.be zijn weg door de virtuele wereld. Als verlengstuk van mezelf en als visitekaartje ik voor sta en wie ik ben.

Nogmaals een bewijs dat je je dromen nooit mag opgeven, hoe onrealistisch ze ook lijken. Geloof in jezelf, dan doen anderen dat ook.

Als dit geen fijne kerstboodschap is…

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page