top of page

Brief aan Bea - Mei 2018

Bea, waar zal ik beginnen? Misschien gewoon bij het begin?

Toen we op de bus stapten voor onze gezamenlijke reis naar het Peak District waren we vreemden. Maar bij het uitstappen voelde ik me meer met je verwant dan met wie dan ook. Het was een reis naar mooie plaatsen, uitzonderlijke huizen en dito tuinen. Maar het was vooral ook een reis naar onszelf.

In jou mocht ik een stuk van mezelf herkennen. Het leeftijdsverschil van bijna dertig jaar, is een kleine kanttekening die er eigenlijk niet toe doet. Ik genoot van je positiviteit en heb hierdoor een flinke levensles geleerd.

Bijna 80 maar je bent jong, dartel en vitaal. Je huppelt door het leven en dit zowel in de figuurlijke als in de letterlijke betekenis.

De energie stroomt en je deelt ze gratis uit aan iedereen die je omringd.

Toen je het even moeilijk kreeg, stak ik als vanzelfsprekend m'n hand naar je uit.

Toen bij mij de tranen stroomden, kreeg ik je warme arm om me heen.

Daarop volgende een gesprek waarin we elkaar zoveel keer opnieuw tegenkwamen.

Ik mag van je leren en me aan je spiegelen.

Want ja, wij zijn raar, maar dat is ook wat ons bindt. We gaan onze eigen weg en laten ons hierbij door niemand de les spellen.

Diep in ons zit onze waarheid en daar gaan we voor. Zowel jij, als ik.

Jouw tekeningen en schilderijen weerspiegelen mijn foto's.

Ze hebben dezelfde inhoud namelijk een deel van onszelf.

Door jezelf te laten zien zoals je bent -soms een zotte doos maar soms de meest diepzinnige vrouw die je kan bedenken- geef je anderen de kans om hetzelfde te doen. Je zet je ziel open en ik mocht binnenkijken.

Ik wens iedereen een Bea toe. Iemand waarin je jezelf kan terugvinden een waarbij je heel veel van het leven mag leren.

Weg met alle negativiteit, gezaag en geklaag. Wordt een Bea en de zon gaat schijnen, vooral in je hart.

Bea, je bent een verrijking in mijn leven en ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik je mocht leren kennen.

Ik wens je een heel fijn toekomstig levenspad en ik beloof je dat onze wegen zeker weer zullen kruisen.

Je rare vriendin,

Carine

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page